Neem nu contact op

06-81 47 6068 Stuur bericht Stuur bericht

mr. R.P.A. (Remco) Kint

Strafrechtadvocaat en Partner

Mr. R.P.A. (Remco) Kint is een ervaren strafpleiter. Om aan de landelijk toenemende vraag te kunnen voldoen heeft hij zijn praktijk vanwege de centrale ligging in de Randstad naar Zoetermeer verplaatst, vanuit Almere Flevoland, waar hij nog steeds een zeer actief en veelgevraagd advocaat is. Mr. Kint werkt 24/7 en door het gehele land.

Hij is gespecialiseerd in grootschalige en complexe opsporingsonderzoeken, maar ook kleinere zaken zijn voor hem een groot goed. Mr. Kint is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en hij heeft zijn specialisatieopleiding afgerond aan het Willem Pompe Instituut. Hij is erkend strafrechtspecialist.

Aarzel niet om contact op te nemen. Het zal u verbazen wat mr. Kint voor u kan betekenen en zonder dat u meteen daarvoor kosten moet maken.

Mr. Kint is rechtstreeks bereikbaar via 06-81 47 60 68 en een eerste advies is altijd gratis.

 

Bekendmaking ex art. 35a Regeling op de advocatuur:

R.P.A. Kint heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht, jeugdstrafrecht en uit- en overleveringszaken. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hoe kunt u mij bereiken?

E-mail

kint@khsa.nl

Stuur nu een bericht

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent nog maar één stap verwijderd van de beste strafrechtelijke hulp. Verzend uw bericht en krijg de hulp die u verdient.