Neem nu contact op

06-81 47 6068 Stuur bericht Stuur bericht

mr. R.P.A. (Remco) Kint

Strafrechtadvocaat & eigenaar

Mr. R.P.A. (Remco) Kint is een ervaren strafpleiter. Om aan de landelijk toenemende vraag te kunnen voldoen heeft hij zijn praktijk vanwege de centrale ligging in de Randstad naar Zoetermeer verplaatst, vanuit Almere Flevoland, waar hij nog steeds een zeer actief en veelgevraagd advocaat is. Mr. Kint werkt 24/7 en door het gehele land.

Hij is gespecialiseerd in grootschalige en complexe opsporingsonderzoeken, maar ook kleinere zaken zijn voor hem een groot goed. Hij staat verdachten bij van deelname aan een criminele organisatie, drugs-, mensen- en wapenhandel, moord en doodslag, fraude en witwassen, maar ook veelvoorkomende delicten zoals bijvoorbeeld diefstal en mishandeling behoren vanzelfsprekend tot zijn expertise. Tevens verleent mr. Kint rechtsbijstand aan minderjarigen die onverhoopt met het strafrecht in aanmerking zijn gekomen.

Aarzel niet om contact op te nemen. Het zal u verbazen wat mr. Kint voor u kan betekenen en zonder dat u meteen daarvoor kosten moet maken.

Slechts enkele voorbeelden van bekende strafzaken waarin mr. Kint heeft opgetreden, betreffen het grootschalige opsporingsonderzoek ‘Toren’ dat zich richtte tegen de Haarlemse afdeling van de Hells Angels waarin mr. Kint drie hoofdverdachten bijstond, de Almeerse Grensrechterzaak (dood van Richard Nieuwenhuizen) en in de regio Haaglanden stond mr. Kint met succes één van de verdachten bij in het onderzoek naar de gewelddadige dood van Roel de Mooij te Rijnsburg (vrijspraak medeplegen en fors lagere straf). Op dit moment staat mr. Kint enkele verdachten bij in omvangrijke processen terzake verdenkingen van o.a. criminele organisatie en tevens treedt hij op voor cliënten die worden vervolgd door het Landelijk en Functioneel Parket van het Openbaar Ministerie in complexe financiële fraude- en witwaszaken.

Mr. Kint is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en hij heeft zijn specialisatieopleiding afgerond aan het Willem Pompe Instituut. Hij is erkend strafrechtspecialist. Hij studeerde cum laude af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft daarnaast diverse cursusdagen voor jonge strafrechtadvocaten in opleiding georganiseerd.

Mr. Kint is rechtstreeks bereikbaar via 06-81 47 60 68 en een eerste advies is altijd gratis.

 

Bekendmaking ex art. 35a Regeling op de advocatuur:

R.P.A. Kint heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht, jeugdstrafrecht en uit- en overleveringszaken. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hoe kunt u mij bereiken?

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

U bent nog maar één stap verwijderd van de beste strafrechtelijke hulp. Verzend uw bericht en krijg de hulp die u verdient.